2014. június 28., szombat

He Cheated Me - 1rész - Amikor összetörted a szívem...

Hiába hinné az ember,hogy az első nagy szerelme végig kíséri egész élete során.Van,hogy ez egész másképp történik.Talán épp a szőke hercegben fogsz csalódni a legnagyobbat,bizalmát pedig nehezen szerezheted vissza.Az én történetem is épp így kezdődik...

2010. December ~
Szép nap volt a mai.Életem egyik legjobb napja.Fiatal voltam,19 éves.
Egy nagy bálterem volt a helyszín,előkelőségekkel.Egy reklám cég évi partija.Egy gyönyörű,barna hajú lány, fekete ruhában futott kétségbeesetten,majd egy középkorú nő mellett megállt:
-Anya,mindjárt jövök,muszáj kimennem. - Mondta
Még mindig emlékszem a keringő lágy dallamára,amit a bálteremben játszottak( Hangulatadó zenéért kattins ide ).Életem egyik legszebb pillanata volt.De egyben egy szörnyűség is kísértette azt a napot.Idegesen csaptam be a mosdó ajtaját.A sor hatalmas volt.Idegesen nézegettem a falon lévő órát és a lábammal dobogtam.Azt hiszem,hogy ezt mindenki észrevette.Mire sorra kerültem,nagy lendülettel bementem a wc fülkébe.
-Ba****meg. - Mondtam - Hol van? Kiesett?!
A kint várakozó nők érdekesen egymásra néztek.
Ekkor nagy lendülettel kiléptem a wc ajtaján,kezet mostam,mint aki jól végezte dolgát,majd szemfüles módjára kémlelni kezdtem a folyosó padlóját.Nem is akartam tudni,hogy mit gondolhatott az,aki kívülről figyel.Már egy ideje idegesen kémleltem a padlót,mikor egy hangot hallottam.
-Ezt keresi? - Mondta egy férfi édes hangon.Először csak elegáns,fekete cipőjét láttam,majd ahogy feljebb néztem,megláttam az arcát.Meleg barna szemeivel azonnal megigézett.Szőke haja érthetetlenül kócosan állt fején.A kezében pedig felleltem az elveszett alkatrészt: A tamponomat.Teljesen elvörösödött fejjel kivettem a kezéből.
-Köszönöm. - Mondtam,majd elindultam a mosdó felé minden további szó nélkül.
-Elnézést.Hogy hívják? - Kérdezte a férfi
Értetlenül néztem előre,majd megfordultam.
-Hagiwara Riko. - Mondtam
-Remélem még találkozunk,Hagiwara kisasszony. - Mondta a férfi majd mosolyogva elindult a bálterembe.

3 hónap múlva ~
Csodás tavasz köszöntött be.Az első tanévem az egyetemen.Bár talán hiábavaló egyetemre járnom,miközben már előre megvan a munkám,a családom vállalatában.Még is... úgy éreztem,ezzel bizonyíthatok valamit a családom számára.
Lassan lépdeltem fel magassarkúmban az egyetem lépcsőin.Mindenki ide-oda mászkált.Volt,aki a padon ült és az ismerőseikkel együtt volt,volt aki éppen az új klubbokat vesézte ki és volt,aki teljes céltudattal olvasgatta a plakátokat.Pezsgett az élet.
Ezen a napon fekete rövidnadrágot,fehér inget választottam egy nagy gyémánt nyaklánccal.Tökéletes a kezdéshez.Leültem az árkádok alatti padra.Sokan haladtak el előttem is alig pár perc alatt.Majd újra jött a káromkodás...
-Ha.. b**,nem figyelsz? - Mondtam rögtön.Egy srác teljesen leöntött kávéval,miközben megbotlott.
-Á,ne haragudj! Sajnálom. - Majd el is sietett,mert feltételezhetően barátnője volt az,aki rángatta.
-Ezt nem hiszem el.... - Mondtam,miközben sirattam a fehér ingemet,és rögtön a telefonomat kerestem.
-Nos,én sem. - Szólt egy ismerős hang.Felnéztem,és megpillantottam a szőke hercegem,akiről már hónapok óta álmodoztam. - Hagiwara Riko,igaz?
Elmosolyodtam.Egy szót sem tudtam szólni.Csak bólogattam.
-Leülhetek? - Kérdezte
-Persze - Nyögtem ki nehezen
-Akkor ezek szerint emlékszel rám.A nevem Gakusha Natsu.Azt hiszem... ezt elfelejtettem megemlíteni a múltkor.Bár azt hiszem,hogy elég sok dolgot elhagysz.
-Jaj,ne is mond - Temettem a kezembe az arcom.
-Ugyan,ez mindenkivel előfordul. Illetve... velem nem,mert nincsenek ilyen jellegű problémáim. - Mondta kínosan nevetve
-Amúgy,te is ide jársz?
-Igen,ez a második évem.Marketinget tanulok.
-Tényleg? Nekem az első évem.És én is ugyan ezt a szakot választottam.Bár talán hiába.
-Ja,persze,tudom. A híres cipő design cég,igaz?
-Hm,igen.És te?
-Az én szüleimé a Gakusha TV. - Mosolygott
-Ó,valóban,a név ugyan az.Nem is gondoltam erre.
-Mond csak... később,nem lenne kedved meginni valahol egy kávét?
-De... persze... - Mosolyogtam zavaromban.

4 hónappal később ~
-Hidd el,mindennél jobban szeretlek.Már az első randinkon tudtam,hogy szeretni foglak. - Mondta Natsu,és átölelt.
A hotel szép volt.Szobája rendkívül tágas,csalogató,csillogó,romantikus.Natsu előttem állt.3hónapja jártunk.Teljes szívemből szerettem.És vele akartam lenni.Emlékszem az első csókunkra.Egy esős nap,mikor kiszálltam az autóból,és azonnal kézen fogott,majd futni kezdtünk.Végül vizesen,de izgulva megálltunk egy tető alatt.Az a csók volt a legédesebb amit valaha kaptam.És most ott álltam előtte.Fehérneműben,és vártam,hogy mindenemet neki adhassam.
-Szeretlek.Örökké veled akarok lenni - Mondtam. Ezután megcsókolt.És miénk volt az éjszaka.

2011 Tavasz ~
Egy gyönyörű,meglepően meleg tavaszi napra ébredtünk.A szívem nagyon kalapált.Végre hozzámegyek ahhoz a férfihoz,akit szeretek.
-Ne izgulj kicsim,gyönyörű vagy! - Mondta édesanyám
A tükörben nézegettem magam.Fehér ruhám igazi hercegnős ruha volt teli kristályokkal.Hajamat laza kontyba tűzték,szépen kisminkeltek.Idő volt.Beléptünk a templom ajtaján,és akkor megpillantottam az egyetlen férfit,aki számít nekem. Gakusha Natsu,az én egyetlen szerelmem ezen a világon.Mosolyogva,csillogó szemekkel várt az oltár előtt,míg végig sétáltam a padsorok között.Majd végül megfogta a kezem,és el sem engedte a szertartás végéig.
-Gyönyörű vagy - Mondta
A szertartás lezajlott. Életünk több milliomodik csókjával pecsételtük meg eskünket.Az estély is csodálatos volt.Minden ember álma,hogy azzal lehessen,akit szeret,és maga mellett szeretné tartani egy életen át.
-Emberek! Egy köszöntőt mondanék,ha lehet.A szépséges feleségemnek - Mondta Natsu és felém fordult - Drága Riko... tudod,ma is igazán csodás vagy.Az első alkalom is,amikor találkoztunk... ugyan ezt gondoltam.Imádom azt is,ahogy kocsis módjára csúnyán beszélsz,bár nem illik hozzád.Mindent imádok benned.Gyönyörű vagy,és nálad jobb dolog nem is történhetett volna az életemben. - Az emberek aranyosan vigyorogtak,majd Natsu megcsókolt.

Fél éve voltunk házasok.Imádtuk egymást.Mindketten kiiratkoztunk az egyetemről,és szüleink vállalkozásához csatlakoztunk.Én alelnök lettem édesanyám cipőtervező cégénél,Natsu pedig az apjának segített a tv csatorna irányításába,és egy csoportot vezetett.
-Nos,alig várom,hogy megtudjuk az eredményeket,hiszen a nyertes csatlakozhat a cégünkhöz.Remélem,hogy a nagyszerű terveivel csak erősíti majd a cégünket.Mindenkinek sok szerencsét kívánok. - Mondtam,majd átvettem a borítékot az eredményekkel.A terem tele volt olyanokkal,akik pályáztak a cégünk egyik állására.Mindenki nagyon be akart jutni,és csak egy nevet vártak. - És akkor... az,aki beléphet a cégünkbe,mint gyakornok,nem más,mint Hagino Kiyonori! Gratuláljunk neki!
Hagino Kiyonori magas,karcsú,rövid szőke hajú lány volt.Elegáns,bár fellehetett benne fedezni egy kis esetlenségen.
-Komolyan én? - Állt fel könnyes szemekkel.
-Gyere a színpadra.Had adjam át a szerződést. - Mondtam,és át is adtam neki.

1nappal később...
Éppen hazafelé indultam.Sokkal korábban végeztem,mint szoktam.Fáradt voltam,és elegem volt a cégből.Szerettem volna a férjemmel lenni... de sokkal rosszabb lett az egész nap.Nehéz volt nem észrevennem az ismeretlen női cipőt az előszobában és átsiklanom felette.Dühösen rohantam fel a lépcsőn a hálószobánkba.Akit megpillantottam,az egy rövid,szőke hajú lány volt,aki éppen akkor öltözött föl.Semmit sem tudtam mondani dühömben.Ekkor a férjem,Natsu kiabált át a fürdőszobából.
-Hé,bejössz te is? - És kijött egy szál törölközőben.
Megdöbbenten nézett rám.
-Riko... én... megmagyarázom!
-Semmi szükség rá! Azonnal takarodjatok innen mindketten! - Kiabáltam és elkezdtem rángatni mindkettőjüket kifelé.Mikor kilöktem őket az ajtón,vissza szaladtam pár cuccért.Natsu-é voltak.Hisztiroham közepette dobáltam ki a holmijait,a közös képeinket.Nem bírtam visszatartani a könnyeimet
-Riko! Ne csináld ezt! Beszéljük meg!
-Ezen nincs mit megbeszélni,egyértelmű minden.Hagyj békén.Soha többé ne gyere vissza! - Becsaptam az ajtót,majd összerogytam a sírástól.Ez volt életem legrosszabb napja...
A lány ismerős volt nekem,de akkor még nem jöttem rá,hogy honnan...
Hát... innen kezdődik az én történetem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése